Mitt i sommarens..

Allt fixa och göra, allt ska bli bra och allt ska man hinna under sommarens korta veckor. Då plötsligt alla är lediga samtidigt, lyckliga barn ska de bli och ostressad familj ska man få…. Hur stressande är inte det att ha en perfekt semester……

 

Hela årets samlade Energi har en tendens att spreta iväg och stråla ut till allt och alla som ropar. Sen har den svårt att hitta tillbaka till en där mellan husvagnarna, sotande grillar, skrubbsår, andras skrikiga tonåringar, blöta badkläder och regnet

Nä lägg ner allt en stund och ta en  lång och  låååångsam promenad och samla ihop din energi igen    .. Andas..så lätt att glömma bort..       en promenad i ro ..       jorda dig igen och återställa balansen lite. Andas djupa andetag och känn hur kroppen suger in den förlorade energin.

När du går där och njuter kan du passa på att samla in Sommarens blommande örter

De fantastiska Älggräset, (kanon mot huvudvärk och feber), Johannesörten( :) glädje)Malörten(hjälper gallan och aptiten), Kamomillen ( sååå rogivande) Röllekan (måbra för magen och hostan) Daggkåpan (sår och sommar mage)

Det finns hur mycket som helst där ute….ut och skörda

Jag har torkat  in omgång 3.. :)

Nya örtblandningar har jag blandat ihop om du vill ha färdiga paketKvilla Häxans dekokter

ha det underbart mellan skurar och i oxå för den delen..

Vandra med lycka

Väl mött

Gisela / Kvilla HäXan

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>